Vacatures

Stoffeerder

Interne opleiding mogelijk. Wij maken van jou de specialist op het gebied van marmoleum, tapijten, laminaat zonwering en gordijnen.

Vloerbedekking en zonwering zijn je lust en leven. Je bent een vakman pur sang, of je wilt het worden. Een professional met een fijn oog voor detail en een scherpe kijk op de wensen van onze klanten. Voor hen doe je het. Voor hen zet je je 100% in. Wat wij van jou verwachten is een hoop enthousiasme, geen 9-tot-5-mentaliteit en de wens om iets te kunnen wat veel anderen in de toekomst niet meer kunnen. Want wat je wilt is die tevreden glimlach, van je klanten en van je collega's, als je je werk weer feilloos afgerond hebt.

Herken je je in dit profiel, reageer dan meteen. Als je beschikt over goede contactuele eigenschappen, een rijbewijs en een afgeronde middelbare opleiding, dan sta je wellicht aan het begin van een veelbelovende carriere. Beloning volgens CAO Wonen.

Overtuig ons in een brief met CV dat je uit het goede hout gesneden bent en stuur die naar Sickmann Woninginrichting Amsterdam B.V. , t.a.v. Frans Sickmann, Eerste Oosterparkstraat 202 , 1091 HL  Amsterdam. Of mail naar info@sickmann.nl

OPEN SOLLICITATIE

Sickmann Woningirichting Amsterdam B.V. staat altijd open voor personen die heel graag willen werken in de woninginrichting branche. Overtuig ons in een brief met CV. Vermeld in deze brief naar wat voor functie je wilt solliciteren en stuur die naar Sickmann Woninginrichting Amsterdam B.V. , t.a.v. Frans Sickmann, Eerste Oosterparkstraat 202, 1091 HL  Amsterdam. Of mail naar info@sickmann.nl