Over Sickmann Amsterdam

Hierbij willen wij ons bedrijf aan u voorstellen.

Sickmann Woninginrichting heeft haar oorsprong in Amsterdam!

In Amsterdam en omstreken verzorgen wij nu inmiddels alweer ruim 50 jaar interieurs voor particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor een nieuwe inrichting.

 
De heer A.T.Sickmann richtte in 1956 Tapijthuis Centraal op, gevestigd aan de Zeedijk nr.61 te Amsterdam. De onderneming van de heer A. Sickmann ging na verloop van tijd beter lopen. In 1968 werd er een tweede winkel geopend in de Eerste Oosterparkstraat. Later kwamen daar verspreid over Amsterdam oost, west en centrum diverse winkels bij. In de Eerste Oosterparkstraat zitten we nu dus alweer ruim 40 jaar. De heer A.Sickmann had 1 wens: dat allen van zijn drie zoons een eigen winkel zouden krijgen. De naam van zijn bedrijf veranderde hij daarom in Woninginrichting Sickmann & Zonen.


De huidige directeur van Sickmann Woninginrichting  Amsterdam B.V. is Frans Sickmann. Ondanks dat Sickmann Woninginrichting (Amsterdam) u al ruim 50 jaar van dienst is, is zij altijd een familiebedrijf gebleven. Daar zijn wij heel trots op. Zo zijn naast Frans Sickmann ook Marjan Sickmann (zus), Dennis Sickmann (zoon) en Remco Sickmann (zoon) werkzaam bij Sickmann Woninginrichting Amsterdam. De overige medewerkers Guido,¬†Jeroen en Melvin hebben ervaring genoeg om u goed van dienst te kunnen zijn.


Met de inrichting van onze winkel proberen wij u te inspireren en u alle mogelijkheden van de producten aan u te laten zien. Zo hebben wij een Marmoleum shop-in-een-shop (de enige in Amsterdam en des tijds de eerste in Nederland), Luxaflex inspiration shop, uitgebreide quickstep laminaat en parket presentatie, ook heeft u een keuze uit ruim 400 verschillende gordijnstoffen en vitrage waarvan de meeste stoffen ook nog eens zijn te bezichtigen als showbaan. Stalen zijn altijd aanwezig en deze kan u als klant gewoon meenemen om bij u thuis eens goed bij de overige inrichting te bekijken.

Voor een vrijblijvend interieur advies kunt u altijd op ons rekenen.

Onze slogan is ''Uw beste keus in Amsterdam''en dat proberen we altijd waar te maken. Al drie generaties lang!!!